Tule mukaan toimintaan

Yhdistyksemme järjestää retkiä, illanviettoja, luentoja, kursseja ja koulutuksia. Kerran vuodessa on vuosikokous.
Lisäksi yhdistyksemme ohjaajat ohjaavat alueemme eri kansalaisjärjestöissä ja liikuntaseuroissa joogaa.

Tiedotamme toiminnastamme ja kursseista yms. jäsenkirjeellä, sähköpostitse, kerhon kotisivuilla ja ohjaajiemme kautta jooga-ryhmissä.

Ota rohkeasti yhteyttä johtokuntamme jäseniin, joiden yhteys-tiedot löydät klikkaamalla yläpalkista kohdasta ”yhteystiedot”.


25. huhtikuuta 2020

Tapahtumat 2020


RETKI KATARIINANNIEMEEN 3.6.2020, jos viranomaisten ohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset sallivat. Kokoonnumme Meripuiston parkkipaikan vieressä olevan katoksen luona keskiviikkona 3.6. klo 17.30. Joogaa ohjaa Jaana Ahonen. Ei ennakkoilmoittautumista tai maksua. Makkaranpaistomahdollisuus, omat eväät! Säävaraus.

JOOGALIITON SYYSÄIVÄT 18-20.9.2020. Suomen Joogaliiton talvipäivät Turussa siirretään syyskuulle. Luennoitsijoina toimivat Måns Broo, Minna Martin ja Kylli Kukk. Lisätiedot Suomen joogalehdessä. Ilmoittautumiset suoraan Joogaopistolle. Ei yhteiskuljetusta.

HARMONISEN LAULUN KURSSI 17-19.4.2020 siirretään loka-marraskuun vaihteeseen. Harmoninen laulu ry järjestää yhteistyössä Kasvajat ry:n kanssa Pyhtäällä, Stockforsin Patruunantalolla Harmonisen laulun viikonloppukurssin. Ohjaajana Harmonisen laulun opettaja, laulaja Kirsti Autio. Viikonlopun aikana tutustutaan harmonisen laulutavan perusteisiin, kuten äänen resonanssiin kehossa, harmonisiin yläsäveliin ja eri moodeihin, jotka kuvaavat laulujen luonnetta. Kaikki tämä tapahtuu levollisesti, itseä ja yhteistä ääntä kuunnellen, ilman suorituspaineita. Pitkien vokaalien hiljainen ja hellä laulaminen sekä pienet mietiskelevät laulut johdattavat oman äänen lähteille. Laulukokemusta ei tarvitse olla. Sopii niin aloittelijoille kuin kertauksena jo ennen laulaneille. Hinta 160 € sis. laulut, ateriat, majoituksen (yhden hengen huoneesta 50 € lisämaksu) tied. ja ilm. kirstiautio@hotmail.com

JOOGA JA ÄÄNI -KURSSI Pyhtään Patruunantalossa 26-27.9. 2020. Viikonlopun aikana harjoittelemme tietoista läsnäoloa hiljaisen, mietiskelevän vokaalilaulun avulla. Oman äänen resonanssin kokeminen auttaa meitä juurtumaan pitäen jalat maassa. Yläsävel- lauluharjoitukset puolestaan voivat viedä meidät kokemaan lähes taivaallista harmoniaa. Luvassa myös äänen yhdistämistä joogaharjoituksiin, jolloin sekä ääni- että joogaharjoitukset saattavat löytää uudenlaisia tuntemuksia. Ääniharjoitukset ohjaa Kirsti Autio ja joogan Jaana Ahonen. Kurssi alkaa lauantaina 26.9 klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen. Kurssihinta n. 70 e jäsenet ja muut n. 85 e sisältää majoituksen, ruoan ja opetuksen. Hinta ja ohjelmatiedot tarkentuvat myöhemmin. Ilmoittautumiset ja lisätiedot kirstiautio@hotmail.com tai jaana.ahonen@kymp.net, p. 040 538 9640.

JOOGA JA HENGITYS -KURSSI Saaripirtillä 17.10.2020. Jo kaksi kurssia Kotkassa pitänyt Antti Heikinheimo saapuu Mussalon Saaripirtille lauantaina 17.10. klo 13-16. Hinta 25 e. Ilmoittautuminen tekstiviestillä tai soittaen Eila Hankinson, puh. 0400 976 924.